Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marimar

2020.06.16

Marimar
(Marimar)

marimar.jpg

A Marimar a Televisa által 1994-ben készített mexikói filmsorozat Thalía és Eduardo Capetillo főszereplésével, a „María-trilógia” második része. A világ számos országában vetítették, az Amerikai Egyesült Államokban is óriási népszerűségre tett szert. A sorozat 149, egyenként félórás részből áll. Magyarországon 1999-ben mutatták be először a TV2 kereskedelmi csatornán. A főhőst megtestesítő énekes-színésznő – saját elmondása szerint – valamennyi szerepe közül ezzel azonosult leginkább. A Marimar az 1977-es mexikói La venganza („A bosszú”) című sorozat feldolgozása, amelyben Helena Rojo és Enrique Lizalde alakították a főszereplő párost. Az új remake a 2013-as Maricruz című telenovella Ana Brenda Contreras és Daniel Arenas főszereplésével.

 

TÖRTÉNET

Marimar nagyszülei védelmével és kutyusa, Bolhás társaságában egy szerény kunyhóban élt a tenger partján. Egy nap Sergio, aki a parton sétáltatta a lovát, megismerkedik vele, és a parti szépség felkelti a figyelmét. A családja elleni bosszúként feleségül veszi Marimart, és magával viszi a házába, ahol mindenki, különösen Sergio mostohaanyja rosszul bánik vele. Rablással és házasságtöréssel vádolják, és így elhitetik Sergióval, hogy el kell hagynia Marimart, aki végül elhagyja őt. Angélica, (Sergió mostohaanyja) intézőjével felgyújtatja Marimar nagyszüleinek a házát. Pancho papa és Cruz mama is, életét veszíti. Gyermeket várva Marimar a fővárosba megy, és véletlenül az apja házába kerül. Ott kiművelik, és később az apja vállalatának igazgatásában segít, amikor apja megbetegszik. Hatalommal és magas társadalmi pozícióval felruházva Marimar megbosszulja az összes megszégyenítést és bántalmazást, amit Sergio családja követett el ellene, és tönkreteszi őket. Egyszerre az állam kormányzója beleszeret, és megkéri a kezét. A kormányzó lánya beleszeret Sergióba, és belőle lesz Marimar legádázabb ellensége. Sok viszontagság után Sergio végül felismeri, hogy még mindig Marimart szereti, és „amikor a szív parancsol, mindig, mindig a szerelem parancsol”.

 

SZEREPOSZTÁS

Szerepnév Színész(nő) Magyar hang
María del Mar "Marimar" Aldama Pérez / Bella Aldama Thalía Liptai Claudia
Sergio Santibáñez Eduardo Capetillo Bor Zoltán
Angélica Narváez de Santibáñez Chantal Andere Földesi Judit
Renato Santibáñez Alfonso Iturralde Konrád Antal
Antonieta Narváez de López Kenia Gazcón Vándor Éva
Gustavo Aldama Miguel Palmer Szokolay Ottó
Esperanza Aldama Icaza "Esperanza néni" Pituka de Foronda Kassai Ilona
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

ADATOK

Részek száma: 75
Minőség: 720p, HD
Videómegosztó oldal(ak): videa

 

RÉSZEK

Marimar - 1. rész HD
Marimar, a szegénysorban élő fiatal lány lopásra kényszerül, de rajtakapják. A birtok ura, Sergio viszont elnézi a bűntettet, mert megsajnálja a lányt. Megismerkedésükkor Marimar komoly hatással lesz Sergióra.

 

Marimar - 2. rész HD
Sergiot édesapja házasodásra bíztatja, azonban Angelica a saját érdekeit nézve más véleményen van. Gustavo örököst akar választani, így eszébe jut a lánya, akit születése óta nem látott. Sergio családja körében Marimar védelmére kel, mikor a lány ismét ételt próbál szerezni.

 

Marimar - 3. rész HD
Marimar kicsinosítja magát Sergio kedvéért, de a fiú átnéz rajta. Hamarosan azonban a fiú meglátogatja a parton. Angelica a fejébe veszi, hogy Monicaval házasítják össze Sergiot.

 

https://videa.hu/videok/film-animacio/marimar-04-hd-resz-reszek-sorozat-KM18UfwzHpIjb8rz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.